Нові Toyota Proace та Proace City

Події
Дата публікації: 16 вересня 2021 р.
bez_imeni_13

Нові Toyota Proace  та Proace City — комерційні автомобілі, завдяки яким Toyota розширює лінійку комерційних вантажних та пасажирських легкових автомобілів. Нові комерційні автомобілі в різних комплектаціях представлені в автосалоні Tойота  Центр  Харків «Автоарт»  Шевченка, 334.

Комфортний та універсальний. Пасажирський Toyota Proace

Для справжніх поціновувачів активного способу життя оптимально підійде Toyota Proace Verso. Цей автомобіль практичний та простий, він підходить,  як для бізнес подорожей, так й для мандрівок великою компанією. Автомобіль, що представлений у пасажирському кузові, можна придбати в п’яти комплектаціях та двох довжинах кузова: Combi, Shuttle, Comfort, Prestige та Premium з розмірами 4 959мм чи 5 309мм.

Ви плануєте часті поїздки з великою родиною? З Toyota Proace Verso це справді можливо здійснити з комфортом: в залежності від  комплектації в салоні зручно може розміститись 7, 8 або  9 осіб.

При цьому в комплектації Premium доступні пересувні складні сидіння, бокові зсувні дверцята, що безконтактно можуть відчинятися, складні столики та навіть VIP-стіл з можливістю трансформуватися для пасажирів 2 та 3 рядів. Масаж та підігрів, саме ці функції доступні на передніх сидіннях.  Також пасажирська версія Proace City Verso пропонується з п'ятьма сидіннями або ж з сімома для подовженої моделі. Максимальний об'єм вантажного простору Proace City складає від 3,3 м³ (в компактному варіанті) до 4,3 м³ (в подовженому варіанті з опцією Smart Cargo).

Але найголовніше, це задоволення від водіння. І це можливо завдяки системам контролю сліпих зон Blind Spot Monitor, проекційному екрану Head-up Display  та системі без ключового доступу й запуску авто Smart Entry&Start.

Пасажирський Totota Proace оснащений дума двигунами: 2-літровим дизельним двигуном потужністю 150 к.с. (110 кВт), що працює в парі із 6-ступеневою механікою, та 177 сильним (130 кВт) та 8-ступеневим автоматом.

 

Що саме головне це безпека  та комфорт. Саме для цього в мікроавтобусі є мультимедійна система Toyota із сенсорним 7-дюймовим дисплеєм і підтримкою функцій Apple Carplay та Android Auto. Більш того, низка функцій, якими оснащений авто, забезпечує підвищений рівень надійності та безпеки. Так, збільшена вантажопідйомність,  вищий кліренс (збільшено до 175 мм) та встановлений сталевий захист двигуна були досягнуті завдяки пакету «Погані дороги». Інші функції  включають в себе круїз-контроль з обмежувачем швидкості, систему допомоги при екстреному гальмуванні, електронні системи розподілу гальмівних зусиль і стабілізації, система допомоги при рушанні на підйомі та інформування про низький тиск у шинах, а також антибуксувальну система. В комплектації Premium встановлена систем активної безпеки Toyota Safety Sense. Насамперед, вона здатна попереджати про загрозу фронтального зіткнення, та автоматично гальмувати, розпізнавати пішоходів (PCS), адаптивним круїз-контролем (ACC), cистемою попередження про з'їзд зі смуги руху (LDA) та автоматичним дальнім світлом (AHB).

Комерційний Toyota Proace: вантажний фургон

Вантажну версію  Toyota Proace City можна придбати у комплектації Business, що представлена у двох версіях довжини кузова: 4 959 мм і 5 309 мм. В кабіну кузова може сісти два пасажира разом із водієм.

Smart Cargo. Вантажний цільнометалевий фургон  багатофункціональну кабіну саме з цією системою, в якої є суцільна металева перегородка та спеціальний отвір для перевезення довгомірних предметів. Та для ще більшої місткості передні сидіння можна трансформувати.

Ззовні вантажний Proace оснащений 16-дюймовими дисками та «протитуманними фарами ». А в салоні аудіо системою, водійським сидінням із поперековою підтримкою та кондиціонером. Більш того, Proace оснащений системою, що інформує про низький тиск у шинах та круїз-контролем, який обмежує швидкість. Вантажна версія  з двума дизельними двигунами: потужністю 102 к.с. з п'ятиступінчастою механічною трансмісією і 130 к.с. з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією.

Привабливий та високопродуктивний фургон — все це про Proace City. Це простора та продуктивна модель, що ідеально підходе для будь-яких перевезень. Варто відзначити, що Toyota - один з небагатьох автомобілів в своєму класі, який здатний вмістити дві європалети. Додаткова система Smart Cargo забезпечує високий в своєму класі показник довжини вантажу - 3,1 м для компактної версії і 3,4 м для подовженою. Максимальна вантажопідйомність Proace City також є вражаючою для свого класу і становить до 920 кг. Крім того, авто здатне буксирувати причіп з масою до 1 тонни, завдяки чому підходить для перевезення ще більших і більш важких вантажів.

Зокрема, можна вибрати між двома окремими передніми сидіннями і двомісним переднім пасажирським сидінням диванного типу. Функція Smart Cargo, яка пропонується, дозволяє збільшити вантажний простір на 0,4 м³, а максимальну довжину вантажу - на 1,3 м завдяки складному пасажирському  сидінню і захисної перегородки  зі спеціальним отвором. Спинку центрального пасажирського сидіння можна повернути для ще більшої місткості. У Proace City можна зберігати все необхідне - салон оснащений підстаканниками, невеликими контейнерами, ящиком під сидінням і відділеннями в дверях. Доступ до вантажного відділення спрощується при парковці в обмеженому просторі завдяки заднім відкидним дверцят.

Дійсно універсальний та комфортний Toyota Proace, Toyota Proace City   для комерційних перевезень та не тільки в різних комплектаціях доступний в дилерському центрі Tойота Центр Харків «Автоарт». Завітайте на Шевченка, 334 та переконайтесь в цьому.

Також більш детальну інформацію Ви можете отримати за телефоном:

+380577632222

+380957632222

+380677632222

Задайте питання
Як з вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля