Оновленна Toyota Camry

Події
Дата публікації: 2 березня 2021 р.
1234546

В Тойота Центр Харків «Автоарт»  оновлена Toyota Camry доступна для замовлення.

Оновлена версія седана Toyota Camry вражає сміливим дизайном, технічними інноваціями та вдосконаленими системами безпеки. Саме на неї в дилерському центрі Тойота Харків «Автоарт» розпочато попереднє резервування.

Оновлену Camry можна впізнати за іншим дизайном передньої частини та новими легкосплавними дисками (17 та 18 дюймів). До того ж клієнтам стане доступною більш широка палітра кольорів та нові допоміжні функції безпеки. Але оновлена Camry залишається флагманським седаном з його основними рисами, за які він цінується у всьому світі.

 

Динаміка екстер’єру

Більш виразний та динамічний вигляд оновлена Camry отримала завдяки новим передньому бамперу та радіаторній решітці. До речі, в залежності від комплектації решітка може буди в двох кольорах — темно-сірому та чорному, а її бокові елементи можна вибрати як хромовані чи сріблясті.

Оглядаючи диски, можна помітити, що легкосплавні 17-дюймі виглядають по-спортивному. Цей ефект досягається завдяки п’яти V-образним здвоєним спицям. А тонкі подвійні яскраві спиці, що поєднані зі скрученими спицями чорного кольору, придають 18-дюймовим дискам більшого динамізму.

Не обійшли дизайнери й кольорову гаму, додавши до стандартної палітри новий елегантний колір кузова «Сріблястий перламутр» та «Білий лак» у класичному.

 

Стиль салону

Салон Camry цілком відповідає сучасним високим вимогам технологічності, стилю та комфорту. Так, на центральній консолі встановлено новий 9-дюймовий сенсорний дисплей, а сама оновлена мультимедійна система оснащена фізичними клавішами та коліщатками, що набагато зручніші у використанні під час руху. Сама система обладнана ще більш швидшим програмним забезпеченням та, як, наслідок, кращою реакцією екрана на команди користувача. Також відтепер завдяки AppleCarPlay® та AndroidAuto™ вона краще інтегрується зі смартфонами.

При цьому панель приладів, карти дверей та консоль додатково доступні з новими візерунками «Титан» та «Чорне дерево».

Оздоблення сидінь оновленої Camry припаде до смаку кожному: комбінована шкіра бежевого або чорного кольорів придають особливого стилю! При цьому перфорація у формі ялинки дозволяє поліпшити їх вентиляцію. Окрім цих варіантів можна вибрати сидіння, що оздоблені чорною синтетичною шкірою в поєднані з тканиною.

 

 

Досконалість нового атмосферного двигуна

Вдосконалений 4-циліндровий 2,5 літровий двигун Dynamic Force із комбінованим впорскуванням пального, яким оснащена бензинова версія Toyota Camry, може видавати 207 к.с. (152 кВт) з крутним моментом 243 Нм. Слід зазначити, що двигун працює тихо, і лише на високих обертах можна почути мелодійне ревіння. А плавне та швидке прискорювання гарантовано високим ККД двигуна.

Завдяки технології Dynamic Force висока потужність двигуна можлива як на середніх обертах, так і під час старту з місця, а з 0 до 100 км/год. він дозволяє розігнатися за 8,7 секунди.

Передові технології нового атмосферного двигуна підвищили й тепловий ККД – цей показник відтепер досягає 40% та є практично найкращим у світі. Як наслідок, знизились втрати енергії під час роботи систем охолодження та вихлопної системи. А це, в свою чергу, дозволило досягти витрат пального у комбінованому циклі лише до 6,8 літри на сотню.

Оновлена Toyota Camry, окрім бензинового двигуна Dynamic Force, буде доступна й з гібридною силовою установкою, потужність якої складає 218 к.с. (160 кВт). Витрата пального у комбінованому циклі складає лише 4,5 літра.

 

Покращення безпеки та допомоги під час руху

Оновлення седану Toyota Camry неможливе без поліпшення систем безпеки. В першу чергу це стосується Toyota Safety Sense — системи, здатної запобігти зіткненню або зменшити його наслідки. Так, система здатна виявити зустрічні автомобілі, екстрено допомагати у керуванні та при повороті на перехресті (ITA). Функція ITA під час небезпечної ситуації попереджає водія та автоматично гальмує у разі, якщо водій повертає перед автомобілем на зустрічній смузі або пішоходом.

Допомогти водієві під час руху здатен й інтелектуальний круїз-контроль (ACC), що у поєднанні із системою розпізнавання дорожніх знаків (RSA) дозволяють адаптувати швидкість авто відповідно до інформації, яка вказана на дорожніх знаках. А функція автоматичного уповільнення перед поворотом дозволяє більш безпечно здійснити цей маневр.

Слід зазначити й покращення системи LTA, що відповідає за виявлення смуги руху. Відтепер вона стала ще точнішою та здатна швидше переналаштуватися після зміни смуги.

Але найголовніше те, що оновлена Camry в прямому сенсі здатна запам’ятати, як водієві їхати зручніше. Це можливе завдяки функції пам’яті, яка зберігає два положення для сидіння для водія, а також положення керма та бічних дзеркал.

Елегантність та потужність. Дві риси, завдяки яким оновлена Toyota Camry здатна дарувати справжнє задоволення від водіння. А вдосконаленні технології та нові дизайнерські рішення зробили автомобіль надійнішим, яскравішим та комфортнішім.


Більш детальну інформацію Ви можете отримати в нашому Дилерському Центрі Тойота Харків Автоарт на Шевченка, 334 або за телефоном:

+380577632222

+380957632222

+380677632222

Задайте питання
Як з вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля