Підготуйте зимові шини завчасно

Акції
Дата публікації: 7 вересня 2021 р.
sini

З настанням осені саме час подумати про те, як підготувати автомобіль до зими. І в першу чергу важливо звернути увагу на зимові шини: перевірити стан тих, які використовувались  в минулому сезоні або придбати нові.

Достатня глибина протектора і відсутність дефектів на шинах, які вже експлуатувалися, говорять про те, що їх можна використовувати і далі. Але при зношеному протекторі, або при наявності дефектів  шини необхідно замінити на нові.

Термін придатності шин становить 5-6 років. Однак цей термін визначається не з моменту установки шин, а з дня їх виробництва. Якщо гума пролежала на складі ходячи б рік, то її характеристики будуть нижче, ніж у нових. Тому, вибираючи нові шини, обов'язково звертайте увагу на дату їх виробництва.

В середньому відстань, яке можуть пройти шини, становить від 20 000 до 50 000 км: на цей показник впливає багато факторів:  манера водіння, умови експлуатації, тиск в самих шинах, погодні умови і безліч інших чинників. На це теж важливо звертати увагу.

Коли варто міняти шини?

Заміну шин з літніх на зимові необхідно проводити, коли середньодобова температура повітря становить +5 градусів і нижче. При цій температурі літні шини починають втрачати свої характеристики, внаслідок, чого зменшується щеплення, з дорожнім полотном, як наслідок збільшується гальмівний шлях, майже у два рази.  Тому вибираючи час для заміни шин орієнтуйтесь, на середньодобову температуру.

Також дуже важливо, щоб колеса були правильно  відбалансовані, тому що вони будуть передчасно і нерівномірно стиратися. Вібрація внаслідок незбалансованості коліс може також спричинити втому водія. Крім того, це може вплинути і на стан підвіски. Тому колеса слід правильно відбалансовувати, поки вони нові, а також після кожного ремонту.

В нашому дилерському центрі Тойота  Харків Автоарт є  все необхідне для проведення якісних робіт шиномонтажу та балансування. Наші кваліфіковані  фахівці виконають якісно всі роботи  з колесами різних розмірів на сучасному технічному обладнанні, а також нададуть гарантію на проведенні роботи. А ще в нашому дилерському центі, Ви можете скористатися такою послугою, як гараж для шин.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати в  Дилерському Центрі Тойота Харків Автоарт   вул. Шевченка, 334 або за телефоном:

 +380577632222

+380957632222

+380677632222

Задайте питання
Як з вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля