Старт продажів Toyota Proace City

Події
Дата публікації: 20 травня 2021 р.
proace_city

Toyota продовжує розширювати лінійку своїх легких комерційних автомобілів в Європі і представляє новий Proace City - високопродуктивний і привабливий компактний фургон. Простора, містка і практична модель посилює позиції Proace як ідеального автомобіля для будь-яких перевезень.

Просторий і продуктивний
Вантажний фургон Proace City здатний задовольнити будь-які бізнес-потреби, пропонуючи різні конфігурації вантажного простору і сидінь, а також варіанти силової установки.

Пропонуються дві модифікації автомобіля по довжині кузова - STANDARD (4,4 м) і LONG (4,7 м). Обидві доступні в суцільнометалевої версії. Пасажирська версія Proace City Verso пропонується з п'ятьма сидіннями або ж з сімома для подовженої моделі.

Максимальний об'єм вантажного простору Proace City складає від 3,3 м³ (в компактному варіанті) до 4,3 м³ (в подовженому варіанті з опцією Smart Cargo). Варто відзначити, що Toyota - один з небагатьох автомобілів в своєму класі, який здатний вмістити дві європалет. Додаткова система Smart Cargo забезпечує високий в своєму класі показник довжини вантажу - 3,1 м для компактної версії і 3,4 м для подовженою. Максимальна вантажопідйомність Proace City також є вражаючою для свого класу і становить до 920 кг. Крім того, авто здатне буксирувати причіп з масою до 1 тонни, завдяки чому підходить для перевезення ще більших і більш важких вантажів.

На вибір пропонуються два дизельних двигуна: потужністю 102 к.с. з п'ятиступінчастою механічною трансмісією і 130 к.с. з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією.

Практичний і універсальний дизайн
Вантажний фургон Proace City пропонує широкий спектр конфігурацій інтер'єру. Зокрема, можна вибрати між двома окремими передніми сидіннями і двомісним переднім пасажирським сидінням диванного типу. Функція Smart Cargo, яка пропонується опціонально, дозволяє збільшити вантажний простір на 0,4 м³, а максимальну довжину вантажу - на 1,3 м завдяки складному пасажирського сидіння і захисної перегородці зі спеціальним отвором. Спинку центрального пасажирського сидіння можна повернути для ще більшої місткості.

У Proace City можна зберігати все необхідне - салон оснащений підстаканниками, невеликими контейнерами, ящиком під сидінням і відділеннями в дверях.

Доступ до вантажного відділення спрощується при парковці в обмеженому просторі завдяки заднім відкидним дверцят.

У пасажирської версії Proace City Verso сидіння другого ряду складаються в пропорції 60:40. В подовженому варіанті кузова автомобіль оснащений третім рядом сидінь, досить великим, щоб з комфортом розмістити дорослих пасажирів. Всі пасажирські сидіння, включаючи переднє, складаються для максимальної зручності.

Безпека і комфорт
Proace City оснащений рядом функцій, що забезпечують комфортні умови водіння і поліпшені характеристики як вантажної версії автомобіля, так і пасажирської Verso.

У стандартному оснащенні пасажирської версії Proace City Verso в комплекс систем безпеки * входять: система попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування та розпізнавання пішоходів (PCS); система розпізнавання і інформування про дорожні знаки (RSA); система допомоги руху в смузі (LKA); круїз контроль; функція нагадування про відпочинок, яка рекомендує водію зробити перерву під час тривалого перебування за кермом. Комплектація Comfort додатково оснащена функцією автоматичного дальнього світла (AHB), функцією попередження про перетин ліній розмітки і розширеною системою розпізнавання і інформування про дорожні знаки.

Proace City Verso також отримав восьмидюймовий сенсорний екран з технологіями MirrorLink, Apple CarPlay (включаючи Siri) і Android Auto (включаючи асистент Google) і підтримкою Bluetooth-з'єднання з USB / AUX-роз'ємами.

Безпека і зручність маневрування гарантує камера заднього виду з кутом огляду 180 градусів. Крім того, вона передає широкоформатне зображення, що охоплює ще більш широкий простір.

Новий практичний фургон Toyota Proace City в вантажної і пасажирської версіях дозволяє найкращим чином задовольнити ділові потреби клієнтів з точки зору універсальності, продуктивності і ефективності, забезпечуючи і комфорт пасажирів, і зручну перевезення багажу.


Більш детальну інформацію Ви можете отримати в нашому Дилерському Центрі Тойота Харків Автоарт на Шевченка, 334 або за телефоном:

+380577632222

+380957632222

+380677632222

Задайте питання
Як з вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля