Створюй свято з Toyota

Акції
Дата публікації: 8 грудня 2020 р.
sertifikatss

Створюй своє свято з Toyota!

Бажаєте вигідно придбати аксесуари або сувенірну продукцію Toyota? Або не знаєте, що подарувати?  У дилерському центрі Тойота Харків “Автоарт” це зробити дуже легко. Завдяки подарунковому сертифікату.  Придбати  який можна в нашому  салоні на Шевченка 334.

Подарунковий сертифікат дає власнику право на придбання аксесуарів, їх установку, а також придбання сувенірної продукції Toyota. До того ж завдяки сертифікату можливо придбати важливий для кожного власника автомобілів Toyota пакет Toyota Assistance Plus. Важливо відзначити, що пакет Toyota Assistance Plus, це  програма дорожнього сервісу, яка створена спеціально для власників Toyota, щоб максимально забезпечує їх комфорт під час подорожей.

Подарунковий  сертифікат  діє протягом року, що дозволяє  придбати будь-які аксесуари або сувенірну продукцію.  У разі, якщо їх вартість перевищує суму сертифіката, власник може доплатити лише різницю.

 Деталі отримання Сертифікату можна дізнатися у консультантів в дилерському центрі Тойота  Центр Харків Автоарт або за телефоном 057 763 22 22

Чекаємо Вас у нашому салоні на Шевченка 334  Святкуй з Toyota ― ми вміємо дивувати

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля