Трейд-ін від Toyota

Публікації
Дата публікації: 2 лютого 2021 р.
sajt_novost

Трейд-ін програма викупу та обміну* авто від Toyota тепер доступна у Тойота Центр Харків «Автоарт»
Багато автовласників задаються питанням: як вигідно і, головне безпечно не тільки продати свій автомобіль, але й обміняти його на новий.
Найчастіше цей процес - продаж та обмін - може відбирати силу-силенну часу, енергії та грошей. При цьому саме грошима ризикують продавці. Адже подібна процедура пов'язана з високими фінансовими ризиками.
Але так як же убезпечити себе в цьому питанні? Рішення є, і воно досить просте. Для цього достатньо скористатися програмою викупу та обміну* авто Трейд-ін від Toyota , яка з недавніх пір представлена в дилерському центрі Тойота Центр Харків "Автоарт" на Шевченка, 334.
Головна перевага програми викупу та обміну* авто Трейд –ін від Toyota полягає в тому, що кожен клієнт може вигідно продати дилерському центрі свій будь-який автомобіль незалежно від року випуску і марки. Після чого з'являється можливість придбати представлений в салоні автомобіль, доплативши лише різницю у вартості. А це може бути як нова Toyota, так і автомобілі з пробігом.
У той же час (і це важливо!) автовласникові абсолютно не потрібно чекати того моменту, коли знайдеться клієнт, що захоче придбати його авто. Адже в цьому випадку покупцем виступає Тойота Центр Харків «Автоарт». Саме це дозволяє позбавити Вас зайвих турбот, які пов'язані з продажем. Більш того, ви також автоматично позбавляєтеся від усіх витрат, які пов'язані з передпродажною підготовкою. І в цьому випадку продаж автомобіля стає максимально легким, прозорим і швидким.
Як скористатися програмою викупу та обміну* авто Трейд –ін від Toyota?
Програма викупу та обміну* авто Трейд –ін від Toyota у дилерському центрі Тойота Харків "Автоарт" відкрита для всіх, для цього необхіднозаписатися в дилерському центрі для проходження оцінки автомобіля.
У день оцінки досвідчені співробітники дилерського центру проводять оперативну діагностику Вашого автомобіля, яканеобхідна для отримання найбільш точної оцінки, після чого з представником відділу Трейд-ін відбувається остаточне узгодження вартості автомобіля. Завершальним етапом є підписання угоди. Але найголовніше, що вся процедура може зайняти один робочий день. Що, в свою чергу, дозволяє заощадити багато часу, сил і звести всі ризики до нуля.
Цілком очевидно, що заміна старого автомобіля на новий тепер стала швидкою, легкою і доступною. А найголовніше, угоди абсолютно безпечні!
Більш детально про програму можна дізнатися за адресою вул. Шевченка, 334 або по телефону 057 763 22 22.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля