Зустрічай новий HIGHLANDER ГІБРИД

Події
Дата публікації: 1 березня 2021 р.
novost_haj

 

В дилерському центрі Toyota Харків «Автоарт» розпочато прийом замовлень на новий семимісний

Highlander Гібрид — гібридну версію легендарного кросовера Highlander.

Toyota Highlander Гібрид — новітня розробка, в якій поєднані традиції надійності та якості з величезним досвідом Toyota в галузі розробки новітніх гібридних технологій.

Але найголовніше, що відрізняє новітній Highlander Гібрид — об’єднання брутальної потужності позашляховика з елегантністю кросовера. При цьому чудова місткість автомобіля досягається завдяки архітектурі платформи Toyota TNGA-K.

Стиль та простір

Стиль нового Highlander Гібрид це, перш за все, могутній силует. І його яскраво підкреслюють трапецієподібна форма радіаторних решіток та широкі колісні арки. При цьому більшої елегантності кросоверу додають 20-дюймові металеві легкосплавні диски. Замовити новий Highlander Гібрид можна у восьми кольорових рішеннях кузова.

Справжній семимісний автомобіль має буди просторим. Так, завдяки широкій колісній базі, яка складає 2 850 мм, в салоні кросовера вдалося розмістити повноцінний третій ряд сидінь, на якому зручно можуть розміститись двоє дорослих пасажирів.

При цьому 5-місна конфігурація дозволяє скористатись чималим багажним відсіком у 658 літрів. Та якщо скласти два ряди сидінь (другий та третій), об’єм збільшується до 1909 літрів. Отримати доступ до відділення можна безконтактно, скориставшись датчиком відчинення багажника. Окрім цього, для зберігання речей в салоні передбачені додаткові великі відділення. Для більшої зручності пасажирів в оснащенні першого та другого побільшало електричних розеток і USB-роз’ємів.

Поїздки та перебування в Highlander Гібрид надзвичайно комфортні. І це досягається, перш за все, якісному оздобленню та м’яким матеріалам. Більше комфорту надають обігрів передніх та задніх сидінь та тризонний клімат-контроль. З технічної точки зору найцікавішими елементами є аудіосистема JBL з 11 динаміками від Harman, проекційний дисплей, бездротова зарядка телефону, а також цифрове дзеркало заднього огляду. Кольорова гама салону може буде «чорною» та «сірою».

Динаміка та функціональність

Гібридна силова установка четвертого покоління — найголовніше технічне рішення Highlander Hybrid, на яке очікував кожен цінитель кросовера. 2,5-літровий бензиновий двигун Hybrid Dynamic Force працює за циклом Аткінсона та володіє інтелектуальною системою повного привода (передній і задній електромотори з AWD-i). Разом з ним до системи входить нікель-метал-гідридний акумулятор, що розташований під другим рядом сидінь. Завдяки новітнім рішенням стало можливим потужне ти плавне прискорення та рух лише на електротязі зі швидкістю до 125 км/год.

Слід зазначити, що при загальній потужності системи, що складає 245 к.с., Highlander Hybrid здатен розігнатися від 0 до 100 км/год. усього за 8,5 с. (максимальна швидкість складає 180 км/год). При цьому середня витрата пального складає лише 5,6 л/100 км. Завдяки використанню гібридної силової установки в кросовері забезпечується оптимальний баланс потужності та рівня викидів CO2. Але це ще не все: керувати кросовером можна у будь-якому з чотирьох режимів — ECO, NORMAL, SPORT та позашляховому режим TRAIL.

Highlander Гібрид, як справжній гібридний кросове, здатен працювати безшумно та плавно. Це досягається завдяки нової конструкції гібридної установки і використанню акустичних стекол – переднього та бокових. До того ж інженери значно покращили шумоізоляцію автомобіля.

Покращення динамічних характеристик дало змогу новому Highlander в прямому сенсі «літати» дорогами. Так, це можливе завдяки оптимальній обтічний формі кузова (удосконалена аеродинаміка) та легкий жорсткий кузов з низьким центром ваги (висока маневреність). А система AWD-i з електродвигуном, який розташований на задніх колесах,  значно поліпшує передачу крутного моменту — до 1300 Нм. Що в свою чергу, покращує продуктивність при розгоні та під час руху слизькою дорогою.

Надійність та безпека

Безпека в дорозі понад усе! Тому Highlander Гібрид оснащений лише провідними технологіями активної безпеки Toyota Safety Sense, головною метою яких є запобігти зіткненню.

До Toyota Safety Sense включено інтелектуальний адаптивний круїз-контроль, до якого входить повний діапазон швидкостей (ACC-i) з можливістю розпізнавання дорожніх знаків (RSA). Серед інших до неї входять система допомоги утримання в смузі руху (LTA), попередження про з’їзд зі смуги та автоматичне повернення (LDA), автоматичне дальнє світло (AHB) та оновлена система попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування. До того ж, система «вміє» розпізнавати пішоходів (вночі та вдень) та велосипедистів (лише вдень). З головних новинок системи можна назвати виявлення зустрічного транспорту, екстрене рульове керування та допомога при повороті на перехресті.

Сучасний Highlander Гібрид, поєднавши характеристики прогресивного кросовера та потужного позашляховика, здатний забезпечити надійність з вражаючими продуктивністю та рівнем викидів. При цьому просторий та комфортний салон перетворюють поїздку на справжнє задоволення.



Дивись онлайн-презентацію нового HIGHLANDER ГІБРИД за посиланням.

Задайте питання
Як з вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля